26 Şubat 2012 Pazar

Erkekler neden aldatır ?

Erkeklerin aldatma sebepleri çeşitlidir. Çoğu zaman siz ya da sizinle olan ilişkisi sebep olabilse de bazen sizi aldatmalarının sizinle uzaktan yakından alakası olmayabilir.


Nerdeyse tüm erkekler aldatmanın yanlış olduğunu bilir, buna rağmen aldatmaya devam ederler. Vazgeçemedikleri bu tutum için de genlerini ve üreme zorunluluklarını bahane olarak sunmaya bayılırlar. Peki hayvanlardan farkımız olmamalı mı, vücudumuzu bilinçli kararlar ve düşüncelerimizle kontrol etmemiz gerekmez mi? Görünüşe göre her zaman değil.
Bazen erkekler artık karşı cinse çekici gelmediklerini düşünür ve bir kadın ilgi gösterdiği zaman sadece tepki      vermekle kalmaz aynı zamanda egosunu okşamasına ve fazlasına izin verir. Ava çıkmış bir erkek için iz sürmenin verdiği heyecan gibisi yoktur. Harcadıkları eforun karşılığını aldıkları zaman ise, egoları şişer de şişer.
Belki de ikinizin sandığınız kadar çok ortak noktası yoktu. Ve yeni bir kadınla tanıştı, ortak paydaları seninle olduğundan fazla olan, futbolu ve basketbol oynamayı seven. Yatakta ne kadar uyumlu olacaklarını mutlaka merak edecektir.
Bazen erkekler bir ilişki dahilinde kendilerini o kadar rahat hissederler ki nasıl çıkacaklarını bilemezler. ilişkiyi sürdürme sebepleri çocuklar ya da finansal sebepler olabilir. Yine de aşkı özlediklerini fark eder ve bu duyguyu başka bir yerde aramaya yeltenebilirler.
Eğer bir erkeğin partneri ilgisizse ya da onu istediği kadar sık cinsel ilişki kurmuyorsa, bu yeni bir macera için gayet geçerli bir fırsattır. Sadece bir erkek arkadaşınız ya da kocanız var diye, denemekten vazgeçemezsiniz. Seks hayatınızı sıkıcı ya da ölü olmasını istemiyorsanız, biraz efor sarf etmeniz şart. Bazen bu da yetmiyor gerçi, yeni cinsel deneyimlere kapalı iseniz de erkek arkadaşınız bunları reddetmeyecek karşılayacak birine yönelebiliyor.
Bazen erkekler bir ilişki dahilinde kendilerini o kadar rahat hissederler ki nasıl çıkacaklarını bilemezler. İlişkiyi sürdürme sebepleri çocuklar ya da finansal sebepler olabilir. Yine de aşkı özlediklerini fark eder ve bu duyguyu başka bir yerde aramaya yeltenebilirler.
Bazen de sevgilisinin kendisini aldattığının farkına vardığında aldatır erkek. Başka türlü nasıl tamir edebilir kırılan duygularını?

Kaynak : Kredi Cafe

Hiç yorum yok:

Blogdaki şiirlerin tüm hakları AYSU BACEOĞLU'NA aittir.İzinsiz kullanılamaz.